Tips bij maagpijn

Heb je nog een goede tip voor mensen die last van hun maag hebben? Laat jouw tip dan achter en help hiermee andere bezoekers die ook last hebben van maagpijn!

3 gedachten over “Tips bij maagpijn”

  1. Aardappel zien uit te persen en dit sap s’morgens en voor het naar bed gaan opdrinken en wel zes weken lang.
    simpel en zonder bijwerking! succes!! Tip heb ik van mijn oma vroeger en werkt super. goed.

    Mvg,

    John Herwarts

  2. Bekertje warme melk, vermindert de pijn aanzienlijk. Zal zeker helpen als je maagpijn door voedsel komt, maar als het medisch is of het dan helpt?

  3. Maagpijn. Sinds een aantal weken eet ik gezonder en minder. Nu heb ik al ongeveer 1,5 week last van mijn maag en af en toe ook misselijk. Sinds een paar dagen lijkt de pijn door te stralen naar mijn rug! Moet ik mijn zorgen maken of gaat het van zelf weg? En wat zou ik er eventueel zelf aan kunnen doen? Help mij met maagpijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *